Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Termeni si conditii

HomeTermeni si conditii

Începând cu data de 25 mai 2018, intră în vigoare un nou regulament general privind protecţia persoanelor fizice în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR), valabil pe teritoriul Uniunii Europene. Informaţiile cu caracter personal sunt acele informaţii care vă pot identifica şi pot include, de exemplu, numele şi prenumele, numărul de telefon sau adresa de email.

În cazul în care efectuaţi o achiziţie de la ANGLO-ROM prin email, prin telefon, prin fax, în showroom sau depozit, vom colecta informaţiile de care avem nevoie pentru a finaliza comanda şi vă vom notifica despre starea comenzii dumneavoastră (dacă este cazul).

În cazul în care doriţi să ştergem, modificăm sau actualizăm informaţiile personale pe care le-aţi furnizat în cadrul colaborării cu ANGLO-ROM, ne puteţi contacta la contabilitate@anglo-rom.ro şi vă vom răspunde într-un termen rezonabil. În cazul în care se va emite o factură fiscală, vom stoca informaţiile pe perioada minimă impusă de legislaţia în vigoare.

În ceea ce priveşte informările cu caracter comercial (noile liste de preţuri, promoţii, concursuri, noi lansări de produse) vă invităm să ne oferiţi acordul de vă transmite aceste mesaje prin click pe butonul de mai jos. Vă puteţi dezabona oricând consideraţi necesar.

Sunt de acord pentru a primi informaţii cu caracter
comercial din partea ANGLO-ROM prin email

 

Vă asigurăm că vom lua în continuare toate măsurile necesare pentru a proteja datele dumnevoastră cu caracter personal şi că vom transmite informaţii care vă pot ajuta în alegerea unor soluţii de iluminat potrivite pentru cerinţele dumneavoastră.