Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

FAQ

HomeFAQ

INTREBARE:
CÂND SUNT UTILE ÎNTRERUPĂTOARELE CAP SCARĂ/CRUCE?

RASPUNS:
Întrerupătoarele cap scară/cruce sunt utile atunci când doriți să acționați același circuit de iluminat(bec) din două sau chiar 3 locuri diferite.
Iată câteva exemple:
În dormitor – Aprindeți lumina, vă așezați în pat și realizați că trebuie să vă ridicați iar deoarece ați uitat să stingeți lumina, singurul întrerupător fiind la intrarea în cameră. Cu un întrerupător cap scară montat la intrarea in cameră, iar al doilea langă pat, veți scăpa de acest disconfort.
Pe casa scării – Puteți monta câte un întrerupător la fiecare capăt al acesteia.
Pe hol – Puteți monta câte un întrerupător cap cruce in dreptul fiecărei încăperi (baie, bucătărie, dormitor, etc), astfel nu veți fi nevoit să mergeți prin întuneric, deasemenea veți putea face si economie de energie.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

INTREBARE:
CE MATERIALE SUNT NECESARE PENTRU INLOCUIREA TABLOULUI ELECTRIC?

RASPUNS:
Principalele materiale necesare pentru inlocuirea tabloului electric sunt: tablou electric cu sina si bara de nul, sigurante automate, bara alimentare pieptane si optional sonerie pe sina. Pentru prinderea tabloului pe perete sunt necesare dibluri cu holsuruburi si o bormasina. Pot interveni modificari in functie de tabloul vechi, dar pentru o inlocuire corecta si sigura a tabloului electric, recomandarea noastra este sa apelati la un electrician autorizat.